Fastighetsförsäkring

Dygnet runt utsätts fastigheter för risker. Riskerna ser olika ut från fastighet till fastighet. Eftersom varje fastighet är unik, finns det heller ingen generell fastighetsförsäkring som passar alla fastigheter. Därför är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd om något skulle hända.
 
En fastighetsförsäkring skyddar vid händelser som skadar fastigheten, t ex vid en brand, skadegörelse eller vid läckage av vatten. En fastighetsförsäkring hjälper även till vid skador på värme- och ventilationssystem eller röjningskostnader i samband med en större skada.
 
Örnen Försäkringsförmedling kan fastighetsförsäkring. Tillsammans med dig gör vi en noggrann genomgång av fastigheten. Riskerna i fastigheten analyseras på ett grundligt sätt och därefter utformar vi en försäkring som är anpassad och optimerad utifrån dina behov.
 
Hos Örnen Försäkringsförmedling får du kvalificerad rådgivning i försäkringsfrågor. Vi förmedlar försäkring från alla aktörer på marknaden. Ett flertal av dessa erbjuder försäkring endast via försäkringsförmedlare och har således ingen direktförsäljning till kund.
 
Låt Örnen Försäkringsförmedling ta hand om försäkringsskyddet så att du som företagare kan lägga mer tid på att få din verksamhet att växa, och bli ännu mer lönsam.
Vill du veta mer om eller få offert på Fastighetsförsäkring. Kontakta gärna oss

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå