Fordon & Transportförsäkring

Dygnet runt utsätts fordon för risker, oavsett om fordonen är i arbete eller står parkerade. Riskerna ser olika ut från fordon till fordon. Eftersom varje fordon är unikt, finns det heller ingen generell fordonsförsäkring som passar alla. Därför är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd för fordonet om något skulle hända.
 
Oavsett fordonstyp ser vi till att företagets fordon är rätt försäkrade. Det spelar ingen roll om det är en företagsbil, lastbil, entreprenadmaskin, skogsmaskin, budbil, buss eller taxi – försäkringen ska hjälpa till så att verksamheten rullar vidare, även när ett fordon plötsligt inte gör det.
 
Örnen Försäkringsförmedling kan fordon- och transportförsäkring. Tillsammans med dig gör vi en noggrann genomgång av riskerna i din verksamhet. Riskerna i verksamheten analyseras på ett grundligt sätt och därefter utformar vi en försäkring som är anpassad och optimerad utifrån dina behov.
 
Hos Örnen Försäkringsförmedling får du kvalificerad rådgivning i försäkringsfrågor. Vi förmedlar försäkring från alla aktörer på marknaden. Ett flertal av dessa erbjuder försäkring endast via försäkringsförmedlare och har således ingen direktförsäljning till kund.
 
Låt Örnen Försäkringsförmedling ta hand om försäkringsskyddet så att du som företagare kan lägga mer tid på att få din verksamhet att växa, och bli ännu mer lönsam.
Vill du veta mer om eller få offert på Fordon & Transportförsäkring. Kontakta gärna oss

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå