Företagsförsäkring

Dygnet runt utsätts företag för risker. Riskerna ser olika ut från företag till företag. Eftersom varje företag är unikt, finns det heller ingen generell företagsförsäkring som passar alla företag. Därför är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd om något skulle hända.
 
En företagsförsäkring skyddar vid händelser som skadar verksamheten, t ex vid en brand, stöld eller vid ett inbrott. En företagsförsäkring hjälper även till vid tvistemål eller vid skadeståndskrav som riktas mot företaget.
 
Örnen Försäkringsförmedling kan företagsförsäkring. Tillsammans med dig gör vi en noggrann genomgång av riskerna i din verksamhet. Riskerna i verksamheten analyseras på ett grundligt sätt och därefter utformar vi en försäkring som är anpassad och optimerad utifrån dina behov.
 
Hos Örnen Försäkringsförmedling får du kvalificerad rådgivning i försäkringsfrågor. Vi förmedlar försäkring från alla aktörer på marknaden. Ett flertal av dessa erbjuder försäkring endast via försäkringsförmedlare och har således ingen direktförsäljning till kund.
 
Låt Örnen Försäkringsförmedling ta hand om försäkringsskyddet så att du som företagare kan lägga mer tid på att få din verksamhet att växa, och bli ännu mer lönsam.
Vill du veta mer om eller få offert på Företagsförsäkring. Kontakta gärna oss

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå